Känn dig som hemma

Ett hus fullt av mötesplatser

Vi tror att kreativa möten egentligen kan uppstå var som helst på hotellet: vid middagsbordet, i trädgården – eller i tvättstugan. Men ibland behöver mötet vara mer organiserat och då kan vi självklart erbjuda moderna konferensutrymmen med alla faciliteter. Hör av dig så hjälper vi till att planera för ett lyckat möte. Tips! Boka dagskonferenser från 366 kr/person.

Konferens Torpet
Kreativa möten i en unik IKEA miljö

Kliv in och känn inspirationen flöda på världens enda IKEA Hotell. Våra rum är olika till storleken, men lika bra utrustade för att möta behoven för ert fysiska,
hybrid- eller helt digitala möte. Vill ni gnugga geniknölarna ytterligare så ligger IKEA Museum tvärs över gatan, med mängder av inspirerande utställningar och
kreativa workshops att sätta tänderna i

Vattenhål för kreativiteten

Våra fyra konferensrum är alla uppkallade efter lokala sjöar: Möckeln, Femlingen, Steningen, Dammen. De har flexibel inredning och kan enkelt anpassas för olika behov. Som mest finns det plats för 86 personer i en sittning.

Konferens Möckeln

Jobba ostört i Torpet

Mitt i trädgården ligger Torpet. Ett separat litet hus där en mindre grupp kan jobba fokuserat och effektivt. Öppna dörren för att få in lite fågelsång, bryt av med ett ”walk and talk” i trädgården. Vi lovar att inte störa.

Gröna vyer

Flytta ut konferensen till vår ljusa och luftiga lobby. Ta en paus i trädgården, dofta och smaka på klassiska småländska örter och växter.

Glöm inte att pausa

Efter en dag av konferens och intensivt arbete kan det kännas skönt att ta ett pass i vårt gym med bastu. Eller en tur i joggingspåret.

Grillmeny på terrassen

Vad sägs om att avsluta konferensen med mingelmiddag på terrassen? Vår kock sköter grillen och lagar en härlig grillmeny bara för er.