Känn dig som hemma

VANDRINGSPAKET - ÅSNEN

Bli ett med naturen

Älmhult – hjärtat av IKEA – är beläget med naturen in på knuten. Upplev de småländska skogarna, ängarna, gärdsgårdarna och sjöarna! Insup nya upplevelser och en massa frisk luft.

Med IKEA Hotell som utgångspunkt kan du enkelt uppleva Älmhult till fots. Bekanta dig med samhället genom att promenera Hälsans Stig, eller varför inte vandra runt Ormakullagården som har anor från medeltiden. Det finns ett brett utbud av vandringsleder i och omkring Älmhult och endast knappa 5 mil bort ligger den senast upptagna, och den 30.e i ordning, av Sveriges nationalparker – Åsnen.

Efter en god natts sömn och en stadig frukost på IKEA Hotell går färden till Getnö Gård för att vandra i natursköna omgivelser. Vem vet kanske möter du skogens konung. På Getnö Gård serveras en småländsk fika gjord på närproducerade ekologiska råvaror. En upplevelse för alla sinnen där du för dagen blir ett med naturen.

Paketet omfattar
- En övernattning inkl. frukost på IKEA Hotell
- 2-rätters middag (exkl. dryck) på IKEA Hotell
- 1 exemplar av boken Åsnen Natur och Nationalpark – Din guide till unika upplevelser
- Småländsk fika på Getnö Gård

Psst! Hämta er bok i receptionen på IKEA Hotell innan ni åker till Getnö.

Från 1 300 kr/för 1 natt*
Gäller för 1 vuxen i ett Grand Lit rum.
(Grand lit rum - 160 cm bred dubbelsäng)

Från 1 700 kr/för 1 natt*
Gäller för 2 vuxna i ett Grand Lit rum.
(Grand lit rum - alla gäster delar en gemensam 160 cm bred dubbelsäng)

Från 2 300 kr/för 1 natt*
Gäller för 2 vuxna och 2 barn i ett Familjerum.
(2 våningssängar, 90 cm breda)

* Erbjudandet gäller vid bokning av 1 natt med ankomst t.o.m. 3 Oktober 2021 i mån av plats. Boka tid för middag vid ankomst. Transport till och från Getnö Gård ingår ej i paketet. Eventuell tilläggsbokning av aktiviteter sker direkt med Getnö Gård

Upplev. Vila. Ät. Umgås.

Vi vill att din vistelse hos oss ska bli riktigt avkopplande och bekväm. Regelbundet kan vi även erbjuda attraktiva priser och paketlösningar. Så att du kan luta dig tillbaka och njuta lite extra.