Känn dig som hemma

Rum för alla

Oavsett om du är här för att jobba, på familjesemester eller weekendresa med vännerna, så har vi ett rum som passar dina behov och din plånbok. Allt från det lilla kabinrummet på 4 kvm till familjerum med våningssängar samt traditionella dubbelrum med grand lit-säng. Valet är ditt.

Ring eller maila oss för att boka och glöm inte att fråga om våra IKEA Family erbjudanden.

Pris: från 595 kr/natt/1 person

Kabinrum
Boka ditt rum idag

Oavsett om du är här för att jobba, på familjesemester eller weekendresa med vännerna, så har vi ett rum som passar dina behov och din plånbok.

Känn dig hemma överallt

Om hotellrummet är din privata sfär så är resten av hotellet alla gästers gemensamma allrum. Slå dig ner i ett av våra två vardagsrum och se en film, värm lite mat i mikron – du kanske till och med hittar nya vänner runt matbordet. Eller ta en tur i trädgården och låt stressen rinna av dig medan du njuter av fågelsång och småländsk flora. Känn dig som hemma.

Starten på en bra dag

Vår frukost står uppdukad mellan 6:30 och 09:00 Måndag till Fredag och mellan 7:00 och 10:30 Lördag, Söndag och helgdagar.

Tvätta & jobba

Spillt på favoritbyxorna? Inga problem. Vår tvättstuga är öppen för dig. Här kan du både tvätta, torka och stryka – och utnyttja tiden till ett smart jobbmöte.

Ge ditt rum en personlig twist

Vill du göra ditt rum lite mer personligt? Ta en titt i deko-skåpet i vardagsrummet.

Hotellshopen – din räddare i nöden

Har du glömt tandborsten? Inga problem. I vår genomtänkta shop hittar du ett litet urval av prylar som löser dina akutbehov.

Behöver du långtidsboende?

Hyr ett hotellrum per månad!
Kontakta oss för mer information