Känn dig som hemma

En Julig trerätters

December är här och julmaten tågar in på IKEA Hotell. Ta en välförtjänt julpaus och fira tillsammans med familj och vänner att julen äntligen är här. Från och med onsdag kan du, i sällskap om åtta eller fler, boka en julig trerätters hos oss.
Serveras mån-fre från 12:30, lör-sön från 16:00.
Minst 8 personer. Måste förbokas.
Specialkost? Kontakta oss minst 2 dagar i förväg.

Meny En julig trerätters.

Lunch på IKEA Hotell!

Restaurangen är öppen. Vissa saker är lite annorlunda, som utrymmet mellan våra bord, men hemmakänslan är fortfarande här. Njut av en avkopplande och stressfri lunch med servering vid bordet. Vi erbjuder dagens lunch, veckans vegetariska, veckans sallad och veckans burgare. Take away finns tillgängligt.


Lunch serveras Måndag till Fredag 11:30-14:00

Mellan 13:00-14:00 kostar en lunch 80kr.

Boka bord på 0476-641200 eller IKEAhotell.eat@inter.ikea.com.

Se vår lunchmeny här.

Middag på IKEA Hotell!

Restaurangen är öppen. Vissa saker är lite annourlunda som utrymmet mellan våra bord, men hemmakänslan är fortfarande här. Vår meny präglas av säsongens råvaror och moderna skandinaviska influenser. Psst! Take away tillgängligt - Nu med 15% rabatt på take away! Rabatten dras av i kassan.

Middag serveras:
Måndag till Söndag 16:00-22:00

Boka bord eller beställ take away på 0476-641200 eller IKEAhotell.eat@inter.ikea.com.

Se vår kvällsmeny här.

Take away gäller enbart på "Klassiker" i menyn

Lokal mat och smak

Vi hämtar vår inspiration från det skandinaviska köket och råvarorna från det småländska skafferiet. I möjligaste mån använder vi oss av ekologiska produkter. Allt för att ge dig en god och tillfredsställande matupplevelse.

Vardag som fest

Hos oss ryms både affärslunchen, kvällsdaten och födelsedagsfesten. Vill du boka bord eller ha hjälp med att arrangera festen? Kontakta oss på
0476-64 12 00, IKEAhotell.eat@inter.IKEA.com

Den perfekta avrundningen

Fortsätt kvällen med en kopp kaffe efter maten framför brasan eller en drink i baren. Koppla av, läs en bok eller berätta skrönor för dina kolleger. Men framförallt: känn dig som hemma.

Det finns alltid något att fira

Vi älskar fest! Bröllop, jubileum eller företagsevent. Vad du än har för planer – stora som små – så hjälper vi dig gärna med arrangemanget. Kanske mingel i lobbyn, en kväll på terrassen eller långbord i restaurangen?